TRABZON / ORTAHİSAR - Ahmet Yahya Subaşı Ortaokulu

Ekm

ORTAHİSAR BELEDİYESİ KİTAP GÜNLERİ

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN aramızdan ayrılışının 80. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nın 95. yılı öğrenci ve velilerimizin katılımı ile okulumuzda kutlandı. Günün anlam ve öneminin yapıldığı konuşma ile başlayan program ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle devam etti. Programımıza iştirak eden velilerimize, emeği geçen öğrenci ve  öğretmenlerimize teşekkür ederiz...